Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü kros takımı seçmeleri başladı. Seçmeler ilçelerle birlikte okul döneminin sonuna kadar devam edecek. Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Atletizm Antrenörü Meral Şahin, yaklaşık 100 öğrenci arasından 28 öğrenciyi seçti. Kros seçmelerine Avni Akyol, Azmimilli, Yunus Emre, Aziziye ve Işık İlköğretim okullarından gelen öğrenciler, ısınma hareketlerinin ardından Atletizm Antrenörü Meral Şahin’in kontrolünde koşular yaptı. Seçmeler Düzce’deki tüm okulları kapsarken Cuma ve Cumartesi günleri de devam edecek.
Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Atletizm Antrenörü Meral Şahin, “ Düzce’de atletizmde büyük bir potansiyel var. Bu potansiyeli ortaya çıkarmaya çalışıyoruz. Atletizm de potansiyel olmasına karşın çocuklarımız atletizm konusunda çok fazla bilgi sahibi değil ya da ilgi göstermiyor. Onların ilgisini atletizme çekmeye çalışacağız.” ifadelerini kullandı.

Seçmeler yaparak bölge ve Türkiye şampiyonalarına katılmak istediklerini belirten Şahin, “ Haziran ayında İstanbul ve Ankara’da yapılacak olan 16 yaş altı Türkiye Atletizm Şampiyonasına katılacağız” diye konuştu.

HABER: S.KAŞKIR