Türkiye Motosiklet Federasyonu Başkanı Bekir Yunus Uçar, Asbaşkan Ogün Baysan ve Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Nedim Akülke Düzce’ye gelerek 21-25 Eylül tarihlerinde yapılacak olan Baja Rallisi’nin kupasını Vali Vekili Hasan Bağcı ve Belediye Başkanı Mehmet Keleş’e teslim etti.

Adları parkurlara yazılacak…

19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla düzenlenen yemeğin ardından yapılan görüşmede basına açıklamalarda bulunan Türkiye Motosiklet Federasyonu Başkanı Bekir Yunus Uçar, “Düzce’de doğa ve sporun olduğu bir yerdeyiz. 15 Temmuz’da darbenin seyrini değiştiren Şehidimiz Ömer Halisdemir adına böyle bir yarış tertip ediyor olmamız bizleri mutlu ediyor. 15 Temmuz’dan beri Başkomutanımızın emri ile hemen sahaya çıkarak tüm kollarımız ile darbeye karşı “dur” dedik. 21-25 Eylül tarihleri arasında spora önem veren bir şehrimizden Baja Rallisini Ömer Halisdemir’in adına gerçekleştireceğiz. Tüm ilçelerden geçecek olan bu rallide Düzceli şehitlerin adlarını da parkurlara yazacağız.” dedi.

“TMF’ye teşekkür ediyorum”

Vali Vekili Hasan Bağcı ise şöyle konuştu: “15 Temmuz darbe girişimine karşı verdiği mücadelede şehit olan ve bu darbe girişiminin engellenmesinde önemli rol alan Ömer Halisdemir adına yarışın düzenlenecek olması için Türkiye Motosiklet Federasyonu'na teşekkür ediyorum. Biz de Ömer Halisdemir’in ailesini ziyaret ve kupayı teslim etme şerefine nail olacağız.”