Milli ve manevi değerlerine bağlı, ilim ve irfan ile donanmış bir gençliğin yetişmesine katkıda bulunmak amacıyla Müftülük Eğitim Uzmanı Necmettin Kuzu tarafından hazırlanan "Gençlerle Hasbihal; futbol bahane sohbet şahane" projesinin kupa töreni Müftülük Konferans Salonunda yapıldı.


Proje süresince halı sahada oynanan futbol karşılaşmalarında şampiyon olan takımlara kupaları verildi. Ödül törenine Vali Yardımcısı Salih Karabulut, Aile Sosyal Politikalar Müdürü Zeki Yıldırım, İl Kültür Turizm Müdürü Özcan Budak, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit, İl Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Feyzullah Dereci ve İl Müftüsü Selami Emen katıldı.

Ödül töreni Gençlik Merkezi Müzik Grubunun tasavvuf müziği dinletisi ile başlayarak İl Müftülüğünde görevini sürdüren Eğitim Uzmanı Necmettin Kuzu, projenin detayları hakkında bilgilendirme sunumuyla sürdü.


Ocak ve Haziran ayları arasında yapılan proje protokol üyeleri de ödül töreninde söz alarak düşüncelerini dile getirdi.



Protokol konuşmalarının ardından din görevlilerine teşekkür belgeleri dereceye giren takımlara kupaları takdim edildi. Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından iftar yapıldı.

Haber:Y.SEVER