Türkiye Futbol Federasyonu'nun Beykoz-Riva'da bulunan merkezindeki Orhan Saka Salonu'nda gerçekleşen olan kura çekimi, saat 14.00'te başladı. Düzcespor'un 2015-2016 sezonunda Spor Toto 3.Lig'deki rakipleri kurayla belli oldu. Düzcespor 1. grupta yer aldı. Düzcespor'un rakipleri: Tekirdağspor, Maltepe, Silivri, Zonguldak Kömürspor, Bursa Nilüfer A.Ş, Yeşil Bursa A.ş, Turgutluspor, Altay, Tire 1922 spor, Kızılca Bölükspor, Erzin Belediyespor, Kırıkhanspor, Gölbaşıspor, Kozan Belediyespor, Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Birlik Nakliyat Düzyurtspor, Arsinspor, Cizrespor



Düzcespor Kulüp Başkanı Murat Caymaz ve Genel Kaptan Selahattin Kudu, kura çekimini salonda takip etti.Düzcespor Kulüp Başkanı Murat Caymaz, kurayla ilgili olarak yaptığı değerlendirmede rakiplerin ve yeni sezonun Düzcespor taraftarına camiasına hayırlı olmasını diledi.

Spor Toto 2. Lig ve 3. Lig fikstür çekimi ise grupların belirlenmesinin ardından önümüzdeki günlerde açıklanacak bir tarihte yapılacak. Düzcespor yeni sezonu yarın açacak.