2.Amatör takımlarından Kurukavakspor hafta sonu oynadığı müsabakada Pırpırspor’u yenmeyi başardı. Müsabakada fırtına gibi başlayan Kurukavakpor takımı peş peşe bulduğu goller sonucunda 2-0 öne geçmeyi başardı. Bu gollerden sonra ataklarını sıklaştıran Kurukavakspor takımı ikinci yarının son bölümlerinde rakip kalede iki gol daha bulunca durum 4-0 oldu. İlk yarıda başka gol olmayınca devre Kurukavakspor takımın 4-0 üstünlüğü ile sonuçlandı.

İkinci yarıya biraz toparlanmış gözüken Pırpırspor rakip kalede farkı üçe indiren golü kaydetti. Bu golden sonra Kurukavakspor durumu 5-1 yapan golü attı. Pırpırspor ani bir kontra sonucunda bir gol daha atınca durumu 5-2 yaptı. Maçın son bölümlerinde Kurukavakspor takımı Pırpırspor ağlarını iki kez daha havalandırınca durum 7-2 oldu. Maçın uzatma bölümlerinde Kurukavakspor bir gol daha bulup durumu 8-2 yaptı. Maçın son düdüğü ile Kurukavakspor takımı Pırpırspor’u 8-2 yenmeyi başardı.

Müsabakadan sonra konuşan Kurukavakspor Teknik Sorumlusu Mustafa Dursun, iyi bir oyuncu grubu olduğunu takım halinde iyi bir ortam yakaladıklarını ve bu oluşumu sağlayan başkan Güçhan Karslıoğlu’na teşekkür etti.

Dursun, “Başkanımız Güçhan Karslıoğlu gerekenleri yaptı, bizde hedefimizde şampiyon olup başkanımıza hediye edeceğiz” diye ifade etti.