Düzcespor da yaşanan sorunlar nedeniyle Olağanüstü Genel Kurulu gidilme kararı alınırken günlerdir yapılacak olan kurulun sonucu merakla bekleniyordu. Kurul sonucunda Ümit Özmen Düzcespor Başkanı olurken yapılan kurulda konuşmalarda yapıldı.

Yapılan kurul sonrasında açıklamalarda bulunan Eski Düzcespor Başkanı Hasan Aktürk yeni yönetimi tebrik ederek “Yaşanan deprem felaketlerinin ardından Düzcespor'daki düşüş ve Düzcespor'un tarihte başarılara imza attığı yıllar 2. ligdeki yılları geride kaldı. Bu 10 yıllık bir özlemdi ve bu özlem geçen yıl sona erdi. 18 Haziran da yapılan kongrede bizim yönetimimiz oluştu. Bizler amatör ligde yaşanan sıkıntıları 3. ligde de yaşayacağımızı biliyorduk. Ben buna madden ve manevi olarak hazır değildim. Bu görevi üstlenmek isteyen olmayınca bizde başarılı bir yönetimle bu görevi üstlendik. Yönetimle çalışmalara başladık ama kaynakları maalesef faaliyete geçiremedik.” şeklinde konuştu.

Yeni Başkan Ümit Özmen ise bu zamana kadar Düzcespor da çeşitli görevlerde hizmet aldığını söyleyerek “Bugün bu göreve layık görüldük. Bugüne kadar Düzcespor için emeği geçen herkese, bütün camiaya teşekkür ediyorum. Düzcespor yıllardır bazı insanların üzerine yüklenmiş ve 20-30 yıldır bu insanlar takımı yönetiyordu. Bana bu görevi layık gören herkese teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.