Play-off maçlarında Kuyudüzüspor, Beçispor'u yenmeyi başardı. İlk yarısı karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona ererken Kuyudüzüspor ikinci yarı farka gitmeyi başardı Sıcaklığın oyuncular üzerinde etkisi gözlerden kaçmazken rüzgarı arkasına alan taraf ise avantaj sağladı. Kuyudüzüspor Antrenörü İrfan Ayar maçla ilgili değerlendirmede bulundu.

Karşılaşma esnasında oyuncuları Tuncay'ın sakatlanması sonucunda değişikliğe gitmek zorunda kaldıklarını ifade eden Ayar, “ Bu değişiklik esnasında yer sorunu yaşadık. Bunu toparlayıncaya kadar rakip üstünlüğünü koydu.Sakatlıklar ve maddi imkansızlıklar sonucunda alınan galibiyete dahi sevinemiyoruz..Özellikle oyuncumuzun vefatı ile yaşadığımız acı olay sonrası takım daha da kentlendi.” diyerek, maçta ki yoğunluk esnasında sahada da oyunculardan çok kendisinin koştuğunu dile getirdi.

Geçen maçı kaybettiklerini ancak şimdi yendiklerini söylerek yollarına devam edeceklerini belirten Ayar, Maçlara yenmek için çkacaklarını sakatlık ve maddi sıkıntılar sebebiyle de antremansız oynamak zorunda kaldıklarını vurguladı. Ayrıca Kuyudüzüspor Antrenörü İrfan Ayar, Aydınpınar Kestane Köyü taraftarının kendilerini desteklediklerini ve bunun için kendilerine çok teşekkür ettiğini söyledi.