Düzce Amatör Süper Ligi’nde, Şıralık 2 No’lu sahasında oynanan Activo Yapı Kuzey Yıldızı-Üçyolspor müsabakasında ilk yarı karşılıklı ataklarla devam etti. İlk yarının son dakikalarında Mert ile golü bulan Kuzey Yıldızı takımı, maçta 1-0 öne geçti. Üçyolspor rakip kalede bulduğu golü maçın yardımcı hakemi bayrak kaldırarak iptal etti.

İkinci yarının 60.dakikasında Mert kendisinin ikinci takımının da ikinci golünü atarak durumu 2-0 yaptı. 71.dakikada Fatih, Kuzey Yıldızı takımını 3-0 öne geçiren golü atarak farkı 3’e çıkardı. Müsabakada 3-0 öne geçen Kuzey Yıldızı takımı 75.dakikada Onur ile durumu 4-0 yapmayı başardı.

Üçyolspor takımından iki oyuncu hakem tarafından kırmızı kart ile oyun dışı edilirken müsabakada Üçyolspor oyuna 9 kişi devam etmek zorunda kaldı. Müsabakada başka gol olmayınca müsabakayı Activo Kuzey Yıldızı takımı 4-0 kazandı. Kuzey Yıldızı takımı bu galibiyet ile puanını 13 yaptı.

Maçtan sonra açıklamalarda bulunan Üçyolspor Teknik sorumlusu İrfan Şirin, “Attığımız gol nizami goldü ama ne yazık ki maçın hakemleri golü iptal ettiler. Lige sancılı girdik ama yaptığımız mücadele iyiye gidiyor” ifadelerinde bulundu.