Düzcespor 12.haftada sahasında Dikilitaş’ı 4-1’le rahat bir şekilde geçmiş bu galibiyetle kazanma serisini 4 maça çıkarmıştı.

90 dakikanın bitiş düdüğünün ardından galibiyetin coşkusunu taraftarıyla yaşayan Teknik Sorumlu Cenap Taner ile futbolculardan Ali Tayfun, Ümit Mutlu ve Nuri Çakır değerlendirmelerde bulundu.

Teknik Sorumlu Cenap Taner sezon başı konulan hedefe ilerlediklerini kaydederek görüşlerini ifade etti. “Her maç çok önemli bizim için. Rakibimizle aramızda 5 puanlık bir fark var. Liderin son hafta zor bir deplasman maçı var. Bizde ilk devrenin son maçı olan Avcılar karşılaşmasını kazanarak ikinci yarıya en iyi şekilde hazırlanacağız.” Maçtaki son golü atarak perdeyi kapatan Ümit Mutlu karşılaşmayı değerlendirirken sözlerine son 5 maçta 4 galibiyet 1 beraberlik aldıklarını hatırlatarak başladı. Mutlu, “İyi bir seri yakaladık. İlk yarının son haftasında da kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz.” Dedi.

Dünkü karşılaşmada Dikilitaş’a iki gol atarak gol sayısını 6’ya yükselten golcü Ali Tayfun ise devrenin bitimiyle kampta iyi hazırlanarak ikinci devreye çok iyi başlamak istediklerini söyledi.
İlk golün sahibi Kaptan Serkan Öz, maç hakkında konuştu. “İyi maç oynadık. Golleri peş peşe bulduk. 3-0’dan sonra biraz rahatladık. Golü kalemizde gördük fakat çabuk toparlandık. İyi futbol oynuyoruz bunu skora da yansıtıyoruz. Şampiyonluk için her şeyi yapacağız.”

Düzcespor, ilk devrenin son haftası öncesi lider Kütayhaspor’un 5 puan gerisinde 2.sırada yer alıyor.

 

Haber:Y.SEVER