Düzce ili birinci amatör ligi B Grubunda ikinci devrenin ilk hafta maçları geride kalırken takımlar 10. haftada rakiplerini beklemeye başladı. Grupta geçen hafta oyanan maçlarda 6 gol atılırken bir karşılaşma hükmen galibiyet ile sona erdi. Grupta liderlik yarışı hızla devam ederken Haftalardır namağlup liderliğini sürdüren Saçmalıpınarspor liderliği averajla Çilimli Belediyespor'a kaptırdı.
Saçmalıpınarspor Üskübüspor ile karşılaştı. Maçta geriye düşen Saçmalıpınarspor uzatma anlarında bulduğu gollerle 1-1'lik skorla sahadan ayrıldı. Çilimli Belediyespor averaj ile liderliğe oturdu. Çilimli Belediyespor Koçyazıspor karşısında iyi bir futbol sergilerken attığı 3 gol sahadan 3-0'lık galibiyet ile ayrıldı. Son haftalarda ki çıkışını Koçyazıspor karşısında da sürdüren Çilimli Belediyespor rakiplerini puan kaybetmesi ile de avantaj sağladı. Üskübüspor son haftalarda ki galibiyet serilerine Saçmalıpınarspor karşısında devam ettiremedi. Öne geçen Üskübüspor bu üstünlüğünü koruyamadı. Sıralamada üçüncülüğünü koruyan Üskübüspor zirve yarışında işleri zora soktu. Konuralp sinerjispor Kabalakspor karşısında 3-0 hükmen galip oldı. Koçyazıspor kötü gidişe devam etti. Karaçalıspor şansızlığını Sancakspor karşısında kırdı ve kaydettiği altın değerinde ki gol ile üç puanın sahibi oldu. Sancakspor hasret olduğu üç puanı bu haftada alamadı.
Haftalar ilerledikce heycan dahada artarek devam ediyor ve ligin hem üstünde hemde altında adeta kazan kaynamaya başlıyor.