Sıraçevizlerspor son maçında Hacıyakupsporu 4-1 yenerek liderliğini devam ettirdi. Son 5 maçta 5 galibiyet alan Sıraçevizlerspor bu grubun en iddialı takımlarından. İkincilik için iki takım gözüküyor. Elmacıkspor ve Hamidiyespor Düzcenin en eski takımlarından olan Hamidiyesporun bu yükselişi herkes tarafından memnun karşılanıyor. Elmacıkspor ise yeni kurulan bir takım Yavuz hoca çalıştırıyor. Yeni kurulmasına rağmen oynadığı oyunla taktir topluyor. Bu grupta üç takımın amansız mücadelesi nefesleri kesebilir. Hacıyakupspor, Beçispor, Düzce Modern Eğitimciler, Beyörenspor takımlarının şansı fazla yok gibi.

2.Amatör B Grubunda Karaçalıspor dolu dizgin giderken bu hafta deplasmanda berabere kalarak ilk puanını kaybetti ama liderliği devam ediyor. 6 maçta topladığı 5 galibiyet 1 beraberlikle lider durumda bu grubun en iyi takımların arasında bulunuyor. İkincilik için çok fazla takım bulunuyor. Düzce Gençlerbirliğispor Kutlu Köyü Gençlik spor Altunçayspor arasında geçeceğe benziyor. Tavak çimenspor ve Kuyudüzüsporun fazla şansı bulunmamakta.

2.Amatör C Grubunda Grubun en iyi takımlarında Anadolu Gençlikspor dolu dizgin gitmeye devam ediyor Ali Akgünün çalıştırdığı Anadolu Gençlikspor oynadığı 6 maçta 6 galibiyet alarak yoluna emin adımlarla devam ediyor.İkincili mücadelesi veren takımlar Akçakoca Özbalatlıspor,Yazıpınarspor,Kabalakspor,İçmelerspor arsında geçecek gibi görünüyor Yeni vakıfsporun hiç şansı bulunmuyor.

Toplu Sonuçlar

Özbalatlıspor 4 Yeni Vakıf 0

Yazıpınarspor 1 Kabalakspor 0

İçmelerspor 0 Anadolu Gençlikspor 1

Elmacıkspor 7 Beçispor 0

Beyörenspor 0 Hamidiyespor 1 Bu müsabaka olaylar yüzünden Tatil edildi

Sıraçevizlerspor 4 Hacıyakupspor 1

Altunçayspor 2 Karaçalıspor 2

Kuyudüzüspor 2 Tavak Çimenspor 2

Kutlu Köyü Gençlikspor 0 Düzce Gençlerbirliğispor 5