A grubunda Beçispor Nurettin Zafer Stadında Dikmelispor’la oynadığı müsabakayı 3-1 kaybederken B grubunda lider Düzce Modern Eğitimcilerspor, Düzce İdmanyurduspor ile 1-1 berabere kaldı. C grubunda ise Özbalatlıspor kendi evinde Beyköy Kutlu Köyü Gençlikspor 2-2 berabere kaldı.

Beçispor, Özbalatlıspor ve Düzce Modern Eğitimcilerspor’in puan kaybettiği haftada liderliklerini sürdüren takımların gelecek haftalarda durumu merak ediliyor. A grubunda Çamköyspor Yaylaspor’u 6-3 yendi. Dikmelispor Beçispor’u 3-1’le geçip rakiplere gözdağı verdi.

Tavak Çimenspor Asspor’u 2-1 yenerek üç puanın sahibi oldu. B grubunda Hamidiyespor zorlu maçta Kabalakspor’u 2-1 mağlup etti ve zirve iddiasını sürdürdü. Kirazlıspor güzel bir oyunla Çamlıspor’u 3-1 gibi bir skorla zorlanmadan geçti. Kurtsuyu Doğanlıspor’u 3-1 yenerek ilk galibiyetini almış oldu. Düzce Gençlerbirliği son dakikada üç puan aldığı haftada ilk iki iddiasını devam ettirdi. En zorlu grup olan C grubunda ilk 6 takımın ilk iki için iddialı olduğu gözüküyor.

Spor servisi