Düzcespor ya tamam ya devam diye çıktığı Bölgesel Amatör Lig 21.hafta karşılaşmasında Düzce’ye grup lideri olarak gelen Kütahyaspor’u 2-0 yenerek 2 hafta önce kaybettiği liderlik koltuğuna yeniden oturmayı başardı.
Düzcespor taraftarının büyük ilgi gösterdiği mücadele dolu tribünlere karşı oynandı. Mücadelede Düzcespor’a destek vermek isteyen sayısız taraftar stat dolduğu için karşılaşmayı çevrede bulunan yüksek yerlere çıkarak takip etti.
İlk düdükle birlikte taraftarının coşkusunu arkasına alan Düzcespor karşılaşmada rakibine büyük bir üstünlük sağladı.
Mücadelenin 33.dakikasında hakemin Düzcespor lehine verdiği penaltı kararını son haftaların formda ismi golcü Murat Aydın iyi değerlendirerek kırmızı lacivertlileri 1-0 öne geçirdi ve ilk devre bu sonuçla sona erdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısına da iyi başlayan Düzcespor takımın etkili silahlarından Celal Berber’in attığı golle farkı ikiye çıkardı. Konuk ekip Kütayhaspor’da yenilen goller sonrası sinirler gerildi. Abdi Aktaş 59.dakikada gördüğü ikinci sarı kartın ardından kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

Mücadelede rakibine gol şansı vermeyen Düzcespor üstünlüğünü son dakikalara kadar sürdürdü. Karşılaşmanın son bölümünde Kütayhaspor futbolcusu Cihat Öztürk’te ikinci sarı kart sonrası kırmızı kart görerek takımını 9 kişi bıraktı.
Kalan kısa sürede başka gol olmayınca Düzcespor üç puanı iki golle aldı.

Düzcespor’un grupta şampiyonluk yolundaki diğer rakipleri Sultangazispor Eskişehir Demirspor’la deplasmanda 1-1 berabere kaldı. Çıksalınspor’da yine deplasmanda Dikilitaş’la 1-1 berabere kalınca her şey kırmızı lacivertlilerin istediği gibi oldu. 



Haber: Y.SEVER