3. Lig 3. grupta 6. hafta geride kaldı. Düzcespor kendi evinde oynadığı ikinci maçındada yenildi. Alt sıralardaki takımların kendisine yaklaşmasının yanı sıra geriden gelip Düzcespor'u yakalayan takımlar ise puan farkını açmaya başladı.
Toplam 16 golün atıldığı haftada bir takım fikstür gereği bay oldu. Keçiörengücü liderliğinin devam ettirirken Kırıkkalespor ile karşılaşan Keçiörengücü ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı. İkinci yarı farkı bulan Keçiörengücü 4-0'lık skor ile sahadan galip ayrıldı. Liderin takipçisi konumunda olan Beylerbeyi ise Düzce'den ummadığı farklı bir galibiyetle ayrıldı.
Üç puanı hanesine yazdıran Beylerbeyi lideri izlemeye devam ediyor.
Düzcespor'un altında bulunan Kartal Belediyespor Ankara Demirspor ile oynadı. İlk yarıyı geride kapatan Kartal Belediyespor ikinci yarı attığı gol ile beraberliği sağladı. Maç 1-1 sona erdi. Ankara Demirspor Düzcespor ile puan farkını bir adım daha açarken Kartal Belediyespor ise bir adım daha yaklaştı. Maltepespor fikstür gereği bu haftayı bay olarak geçti.
Ligin zirvesinde yer alan Keçiörengücü ile Beylerbeyi rahat ancak alt sıralarda bulunan takımlar ise ateş çenberinden çıkmaya çalışıyorlar.
Grupta yer alan 9 takımdan son üç sırayı paylaşacak olan takımlar amatör lige düşeceği için kalan 12 maçta en fazla puanı toplayan takımlar ligde kalmayı başaracaklar.
Önümüzdeki hafta oynanacak olan maçları gelince Düzcespor son sıradaki Kartal Belediye deplasmamına gidecek. Lider Keçiörengücü Maltepespor'la oynayacak.
Beylerbeyi kendi sahasında Gölcükspor'u konuk ederken Orhangazispor'la Kırıkkale Bursa'da karşı karşıya gelecek.