Süper Amatör Lig'in de bu hafta en farklı galibiyeti 8-1'lik skorla Beyköy Belediyespor Doğanlıspor'a karşı alarak, averajla liderliğini sürdürdü. Beyköy Belediyespor gibi oynadığı 4 maçın 4'nü de kazanan Düzce Belediyespor, geçen hafta da Çilimli Belediyespor'u 5-0 'lık skorla yenerek galibiyet serisine devam etti. Düzce Belediyespor Beyköy Belediyespor'un ardından averajla ikinci durumda bulunuyor.

İki takımı takip eden Yığılcaspor deplasmanda Cumayeri Belediyespor'u 4-2 yenerek üçüncü galibiyetini aldı. Yığılcaspor'un bu maç sonunda ligde 3 galibiyeti ve 1 beraberliği bulunuyor. Gümüşova Belediyespor Akçakocaspor'u 4-1 yendi. Yeni Taşköprüspor'u 2-0 yenerek ikinci galibiyetini alan Kaynaşlı Belediyespor ligde şu ana kadar yaptığı maçlarda 2 mağlubiyet ve 2 galibiyet aldı.

Beşinci hafta da Beyköy Belediyespor Kaynaşlı Belediyespor ile oynayacak. Geçen haftayı yenilgi ile kapatan iki takım Akçakocaspor ve Cumayeri Belediyespor karşı karşıya gelirken, Düzce Belediyespor kendisini takip eden Yığılcaspor ile karşılaşacak. Henüz galibiyeti bulunmayan takımlardan Çilimli Belediyespor Doğanlıspor ile, Yeni Taşköprüspor'da Gümüşova Belediyespor ile oynayacak.