Karacaspor Basın sözcüsü Ömer Özen yaptığı açıklamalşarda 2015-2016 sezonunda  dış transferde Erdal Sayan,KubilayTopçu,Hakan Elbistan,Bayram Özel,Murat Özel,Yasin ÖzDemiroğlunu kadrolarına kattıklarını ve amaçlarının Düzce süper Amatör olduğunu söyledi.Özen kulüp olarak yeni yapılanmaya gittiklerini belirterek bunda en büyük payın Başkan Nuri Taştan ve yönetim kurulunun olduğunu dile getirdi.
Karacaspor Basın sözcüsü Ömer özen önümüzdeki hafta antrenmanlara başlayacaklarını eğer hocaları kadroda eksik görürse yeni oyuncular alabileceklerini ama oyuncu kadrolarının çok geniş olduğunu ifade etti. Yeni lokal çalışması yaptıklarını ve bulundukları yerin tadilatını en güzel  şekilde yapacaklarını belirten Özen Karacaspor'a yakışır hale getirmek için çalışacaklarını söyledi.Basın sözcüsü Ömer Özen müsabakalarda centilmen olacaklarını ve  lige renk katacaklarını ifade ederek yaptıklarımız ve  yapacaklarımız Düzce futboluna renk katacaktır dedi.
Özen Taktir toplayan sempati duyulan bir takım olma yolunda olacaklarını dile getirerek bütün sezon boyunca tüm takımlara başarılar diledi.