Düzce Milletvekili Fahri Çakır sosyal medyada yaptığı açıklamada Düzcespor’un “Hakkının yendiğini ve Düzcespor’ın yanında olduğunu” ifade etti.  Çakır yaptığı paylaşımda TFF’nin 2. ve 3. liglere yönelik play-off ve yükselme kararı  doğru bir karar değildir ve büyük bir haksızlıktır. Bu uygulama birçok takımı ve Düzcespor’umuzu mağdur etmiştir diyerek Düzcespor’un yanında olduğunu belirtti.

Spor kamuoyundan yapılan açıklamada ise Düzcespor Düzce ilinin tek takımı olup partili partisiz kişilerin tek birleştiği bir noktadır diye belirtildi.

Spor kamuoyu Düzcespor’a yapılan bu haksızlığı Düzce ilinde kaygı tasa ve hüzün yaratırken tüm partilerin Düzcespor çevresinde buluştuğu gözlerden kaçmazken lobi faaliyetlerinin yetersiz olduğu ve son dakikaya kadar TFF’nin her gruptan 6 takımın bir üst lige çıkacağı kararı verilirken 2. lig takımlarının lobisi ağır gelip kararı kendi lehine aldırmayı bildiler.

DÜZCE TEK YUMRUK

Türkiye Futbol Federasyonu aldığı karar neticesinde Düzce ilinin tek yumruk olduğu  ve büyük tepki gösterdiği siyesilerin Düzcespor çatısı altında birleştiği gözlerden kaçamadı.