1903 Düzce Beşiktaşlılar Derneği Merkez Büyük Camisi Karşısında Eğilmez İş Merkezinde Bulunan Yeni Lokalinde İlk Yönetim Kurulu Toplantısını Yaptı. Düzce ‘de yeni kurulan bir dernek olarak çok büyük mesafeler kat ettiklerinin altını çizen 1903 Düzce Beşiktaşlılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Darıyerli şunları söyledi:

 

“İlk kurulduğumuz yıl Düzce biz büyük bir aileyiz derneğinin bizi yönlendirmesi ile Düzce’de bulunan yardıma muhtaç vatandaşlarımıza yönetim kurulu üyelerimiz ve 1903 Düzce Beşiktaş Derneği üyelerimizin katkıları ile yardımlarda bulunduk. Bu yardımlarımız her zaman devam edecek.1903 Düzce Beşiktaşlılar Derneği olarak Beşiktaş’ mızın tüm lig ve Avrupa Kupası mücadelelerini bir arada seyretmek istiyoruz. Birlikten kuvvet doğar misali bizde bir arada olarak gücümüze güç katacağız. Beşiktaş’mızın İstanbul’ da oynayacağı müsabakalarda organizasyonlar yaparak Düzce’de Beşiktaşlıların gücünü göstermek istiyoruz”

 

1903 Düzce Beşiktaşlılar Derneği olarak son günlerde gençler arasında yaygınlaşan uyuşturucu kullanımına kayıtsız kalamayacaklarını belirten Darıyerli, bu kapsamda kurulan Aziziyespo kulübüne de destek vereceklerini belirtti.

 

Darıyerli “Dünyada Türkiye’de ve Düzce’de uyuşturucu bağımlılığı had safhalara ulaştı. Bu illetten kurtulmak için ne gerekiyorsa yapmamız gerekiyor. Düzce ilinde bunun önderliğini de Aziziyespor yapıyor. Onlar spor sayesinde birçok gencimizi bu illetten kurtarmak için çalışmalar yapıyorlar. Bizde 1903 Düzce Beşiktaşlılar Derneği olarak bu olaya kayıtsız kalamazdık. Bizde bu yolda ve çorbada tuzumuz olsun istedik ve Aziziyespor kulübüne Spor malzemesi yardımı yapmaya karar verdik. Bunu Cumartesi günü Aziziyespor ile Dikmelispor arasında oynanacak müsabakada bu takıma vereceğiz. Bu ve bu tür yardımlarımız devam edecek. bonzai ve diğer uyuşturucular ile savaşta 1903 Düzce Beşiktaşlılar Derneği de rol alacak Bir gencimizi kurtarmak bizim için dünyaya bedeldir” dedi.