Muğla Orman karşılaşmasını 63-61 alarak sezona ikide ikiyle başlayan Düzce Belediyespor Basketbol Antrenörü Altuğ Kuru ve takım kaptanı Çağlar Gürle, karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu.

Rakipleri Muğla Orman hakkında “İkinci hafta rakibimiz oldukça iyi, 3-4 senedir ligde yatırım yapan bir kulüp. Zor geçeceğini biliyorduk.” diye konuşan Düzce Belediyespor Basketbol takım kaptanı Çağlar Gürle kendi hatalarının da olduğunu belirtti.

Gürle , “Şut sokamadık, kötü başladık ama mücadelemizle bu maçı kazanmayı bildik çok mutluyum takım arkadaşlarım adına da hepinize teşekkür ediyorum geldiğiniz için teşekkürler.” dedi.

İstanbul maçı, kritik maçlardan bir tanesi!

Karşılaşmayı yorumlayan Düzce Belediyespor, Basketbol Antrenörü Altuğ Kuru ise , bu seneki maçların böyle devam edeceğini ifade ederek kopma maçların olmayacağını, maçların farklı geçeceğini söyledi.

Antrenör Altuğ Kuru; “ Çünkü bütün 3. ligdeki takımlar kendince yatırımlarını yaptılar. Herkes hazır, takımlar hazır baktığımız zaman. kafa kafaya gidiyor maçlar. İkide iki başladık önümüzdeki hafta oynayacağımız İstanbul maçı bizim için çok önemli. Kritik maçlardan bitanesi. Şimdi artık bu maçı kazandık, taraftarımıza teşekkür ediyoruz. Düzce'de basketbolu sevdirmeye çalışıyoruz. Taraftarımızda böyle yanımızda olduğu sürece biz bu tür maçların altından kalkacağımıza inanıyoruz”. Diye konuştu.

“Ya görmüyorlar, ya iyi konsantre olmuyorlar…”

Hakemler hakkında da değerlendirmelerde bulunan Düzce Belediyespor Basketbol Antrenörü Altuğ Kuru, sözlerine şu şekilde devam etti:

“Hakemlere bir şey demek istemiyorum yani normal, Bilecik’te de aynı şeyler yaşadık kendi sahamızda da bunları yaşıyoruz. ev sahibi takımında bu kadar mağdur edilme şansı olamaz. Yanlı demek istemiyorum ama ya görmüyorlar ya maça iyi konsantre olmuyorlar ama bizim emeklerimize yazık yani emek veriyoruz çalışıyoruz emeğimizin hakkını almak istiyoruz çocuklar olarak.” dedi. Son olarak Basketbol takımının kadrosuna da değinen Kuru, “Geçen yılki kadroda genç bir kadromuz vardı ama bu sene başkanımız transferlerini yaptı, istediğimiz oyuncuları aldı bizi geri çevirmedi bu konuda en tecrübeli çocuklar bu liglerde uzun yıllardan beri oynayan çocuklar kalitelerini daha ilerleyen zamanlarda daha iyi göstereceklerdir.”

 

HABER: F. YAVUZ