Sıraçevizlerspor 6  Akçakocaspor Beyörenspor 1
 
Sıraçavizlerspor şampiyonluğu ilan eden takımlardan 2. amatörün üzerinde bir takım kurdukları için bu gruptan güle oynaya çıktılar. Bu müsabakayı da çok farklı şekilde kazanmaları normal olarak bakılıyor. Beyörenspor bu maçı da kaybetti, ama cesurca çıkıp futbolunu oynadı. Mağlup olmaları da gayet normal karşısındaki takım ligin en iyi takımlarından Sırzçevizlerspor vardı.
 
                           Beçispor 2 Hamidiyespor 4
 
Hamidiyesporun yenmesi normal sonuç olarak gözüküyor Beçispor köyün gençleri ilr mücadele ediyor Yussuf hoca bu sene bizden kimse bir şey beklemesin dedi ama seneye daha iyi bir Beçispor gelecek diye söylemleri oldu.Hamidespor zor grupta  mücadele etti.diğer gruplarda olsaydı çıkma şansı vardı ama seneye Hamidiyesporun daha iyi bir takım yapma zamanı geldi geçiyor Beçisporu yenmeleri  ligteki yerini değiştirmedi.
 
                            Elmacıkspor 5 Düzce Modern Eğitimcilerspor 1
 
Gümüşovada oynanan bu müsabaka Elmacıksporun da müsabakayı 5-1 gibi farkla kazanmaları süpriz değil ligin ikincisi olarak 1. Amatöre çıkmaları artık az kaldı.Düzce Modern takımı yeni kurulan ve centilmence mücadele eden bir takım Elmacık maçında farklı yenilmeleri morallerini bozmasın bu kurulan takım ileriki senelerde çok daha iyi iş yapacak.
 
                            Altunçayspor 3 Düzce Gençlerbirliğispor 2
 
Akçakocada oynanan müsabaka nefesleri kesti iki kere öne geçmesine rağmen galibiyeti koruyamayan Düzce Gençlerbirliği sahadan mağlup ayrılıp avantajını kaybetti çok az şansı devam ediyor rakibin haftaya puan kaybetip kendisinin üç puan alması gerekecek bu maçtan bir puan bile alsaydı kendisi için çok şey olacaktı.
 
                            Kutlu Köyü Gençlikspor 5 Kuyudüzüspor 4
 
Nurettin zafer stadında oynanan bu maçta takımlar 9 gol attı taraftarlarda gollere doydu.
İlk önce öne geçip iki farklı mağlup duruma düşen Kutlu Köyü Gençlikspor daha sonra büyük bir dönüş yaparak müsabakayı 5-4 kazandı.Kuyudüzüspor çok iyi mücadele etmesine karşı savunmada verdiği açıklar yüzünden mağlup oldular.
 
                      Karaçalıspor 2 Tavak çimenspor 1
 
Kaynaşlıda oynanan müsabakada ilk yarı mağlup olan takım karaçalıspor ikinci yarı iyi oynayınca müsabakayı son dakikada attığı  golle kazanmayı bildi.Grubun üstünde bir takım yapan Karaçalıspor 1. amatöre çıkmanın heyacını içinde Tavak çimensporda bu yıl başarılı olamayan takımlarımızdan bir tanesi.
 
                      Özbalatlıspor 5 Anadolu Gençlikspor 4
 
Akçakoca taraftarların tam 9 gol seyredip mest oldukları bir müsabaka oldu birbirinden ve çok zevkli geçen müsabakayı Özbalatlıspor kazanmayı bildi.Anadolu Gençlikspor sakatların çok olmasından dolayı bazı oyuncularına yer vermedi ama oyuna dahil olan oyuncularda Anadolu gençliksporda görevlerini yaptılar.Özbalatlıspor bu galibiyetle büyük moral buldu.
 
                       İçmelerspor 0 Yazıpınarspor 1
İki takım içinde önemli olan bu müsabakayı kazanan Yazıpınarspor oldu önümüzdeki kendi evinde ve taraftarların önünde oynayacağı son maçı kazanırsa 1. Amatöre çıkacak Berabere kalırsa Özbalatlıspor 1.Amatöre çıkacak.İçmelerspor ligten kopmuş durumda seneye ne yapacağı düşünmesi gerekecek.
 
                         Yenivakıfspor 0 Kabalakaspor 3
 
Bu maçta Yeni vakıfspor sahaya çıkmadığı için kabalakspor müsabakayı 3-0 Hükmen kazandı.