Saat 13 00 de oynanan Kaynaşlı Belediyespor Cumayeri Belediyespor maçında tam dört gol atıldı. 3.dakikada Kaynaşlı Belediyespor bir penaltıdan yararlanamazken ilk yarı golsüz sona erdi. İkinci yarıda bir penaltı kazanan Cumayeri Belediyespor bu penaltıyı gole çevirince 1-0 öne geçmeyi başardı Kaynaşlı Belediyespor ilk önce durumu 1-1 daha sonra durumu 2-1 yaparak öne geçti. Maça 9 dakika uzatma veren maçın hakemi maç bitti denilirken kullanılan serbest vuruşu gole çeviren Cumayeri Belediyespor durumu 2-2 yaptı. Bu golle müsabaka 2-2 sona erdi.
                                                         

AYDINPINARSPOR 3 ÇAMLISPOR 2
 Şıralık 2 nolu sahada oynanan Aydınpınarspor Çamlıspor maçı tempolu bir müsabaka olurken 10.dakikada Bayram ile Aydınpınarspor 1-0 öne geçti. Daha sonra 41.dakikada İbrahim ile durumu 2-0 yaptı. Aydınpınarspor devreyi bu sonuçla tamamladı. İkinci yarı bam başka Çamlıspor sahada yer aldığı görüldü. Çamlıspor bir çok pozisyondan yararlanamazken ani bir atakta Aydınpınarspor durumu 3-0 yaptı. Maçı bırakmayan Çamlıspor ilk önce farkı ikiye daha sonrada farkı bire indiren golü bulmasına rağmen ilerleyen bölümlerde başka gol atamayınca müsabakayı Aydınpınarspor 3-2 kazandı.
                                                         

AKÇAKOCASPOR 3 GÖLYAKASPOR 0
Akçakoca ilçe sahasında oynanan Akçakocaspor Gölyakaspor maçını Akçakocaspor iyi oyunla 3-0 yenmeyi başardı. Akçakocaspor ilk yarıyı Caner ve Okan’ın golleri ile 2-0 önde kapattı. İkinci yarı iyi oyununu sahada devam ettiren Akçakocaspor Mesut ile durumu 3-0 yapmayı başardı. İlerleyen bölümlerde başka gol olmayınca müsabakayı Akçakocaspor- Gölyakaspor’u 3-0 yenmeyi başarıp puanını 4 yaptı. Gölayakaspor 1 puanda kaldı. Diğer maçlarda Aziziyspor 4 Hamidiyespor 0, Beçispor 1 Yığılcaspor 3 Dedelerspor 0 Çiftlik Gençlikspor 1 sonuçlar elde edildi.