Arifiye Kalaycıspor 3 Kütahya Dumlupınar 0

Arifiye Kalaycıspor son Bölgesel Amatördeki maçında sahadan net bir skorla ayrıldı 3-0

son ikiye kalmayarak ama statü nedeniyle küme düştü.Kütahya Dumlupınar spor ise Play out oynayacak.Kütahya ilinin takımıyla tek maç yapacak galip gelen takım önümüzdeki sezon bal.Ligine katılacak.Arifiye Kalaycısporun yerine Kocaalispor Bölgesel Amatöre çıktı.

Karasuspor 4 Kıbrıscıkspor 0

Karasuspor son müsabakada haftalar öncesi küme düşen Kıbrıscıksporla oynadı bu maçı farklı kazanan Karasuspor Play out oynayacak rakibi Sakarya play of İkincisi Hendekspor

Bu müsabakayı kazanan takım Bölgesel Amatöre devam edecek.

Kütahyaspor 2 Serdivanspor 0

Kütahyaspor ligin en az gol yiyen ekiplerinden son maçta Serdivansporu yenmesi formaliteden öteye gitmedi ligi üçüncü bitirdi. Kütahyaspor ve Serdivanspor önümüzdeki sezon Bal.Ligine devam edecekler.

Sultangazispor 3 Beyköy Belediyespor 0

Sultangazispor bütün ümitleri Avcılar Belediyesporun Düzceden puan almalarına bağlıydı ama bu olmayınca ligi ikinci bitirdiler.İkinci yarının flaş ekiplerinden birisi olduğunuda kanıtladılar.Beyköy Belediyespor İstanbula sakat oyuncuların fazla olmasından dolayı eksik gittiler birde günü birlik gitmelerinden dolayı mağlup olmaları gayet normal

Çıksalınspor 0 Eskişehir Sağlıkspor 0

İki takımda 90 dakika boyunca gol atma becerisini gösteremediler.Çıksalınspor ve Eskişehir Sağlıksporun ply out oynayacak olması yüzünden idael kadrolarından yoksun çıktılar.

Eskişehir Demirspor 3 Dikilitaşspor 1

Eskişehir Demirspor son maçını yenerek sezonu kapattı.Nedeni play out oynamayacak olması Eskişehir Sağlıksporun üstünde bitirdiği için Play outu Sağlıkspor oynayacak.

Düzcespor 1 Avcılar Belediyespor 0

Sezonun en önemli müsabakalardan bir tanesi olan müsabaka zorda olsa Düzcesporun 1-0 galibiyetiyle bitti.Avcılar Belediyesporun küme düşmesi belli olmasına rağmen sanki Avcılar Belediyespor puan alsa ligte kalacak gibi mücadele gösterdi.Bu oynadığı oyun sezon içersinde gösterseydi mutlaka ligte kalırdı.Düzcespor taraftarları maça saatler kala stadı doldurmuş olması görülmeye değerdi.Bu müsabaka Düzcesporun unutulmaz maçların arasına girmiş oldu.Maçın bitiminde ve Akşam karnaval haline gelen eğlencelerde taraftarlar doyasıya şampiyonluğu kutladılar.