Düzcespor - Çıksalınspor

Müsabakaya Düzcespor iyi başladı seyirci ve saha avantajını arkasına alan Düzce spor ilk yarı üç net posizyondan yararlanamadı.Hakem kararların maçın önüne geçtiği bir müsabaka oldu. İlk yarı Düzcespor yüzde yüz penaltıyı vermeyerek Düzcespor taraftarlardan tepki aldı. İlk yarı 0-0 sona erdi. İkinci yarı rakibin sağdan geliştirdiği bir atakta ön direğe koşu yapan yüksel çıksalın sporu 1-0 öne geçirdi. Düzcesporun bundan sonraki Şuursuz baskısı sonuç vermeyerek, Çıksalınspor Düzcepor'dan altın değerindeki üç puanı aldı.

 

Kıbrıscık spor-Kütahya spor

Kıbrıscık spor mütavazi bir takım Kütahya spor Şampiyonluğa oynayan bütçesi çok fazla Kıbrıscık spor yinede bu müsabakada iyi mücadele etti.Kütahya spor gölü 35 dakikada Umut Akpınarla bularak takımını 1-0 öne geçirdi.İlk yarı Kütahya sporun 1-0 üstünlüğüyle geçti ikinci yarı Kıbrıscık spor biraz ileriye çıkınca 53.dakikada Derviş Kütahya sporun ikinci golünü attı 2-0 müsabaka böyle bitecek derken uzatma dakikalarında Kütahya spor Ersoy la bir gol daha bularak maçı 3-0 yaptı başka gol olmayınca Kütahya spor Deplasmandan 3 puan alarak Kütahya ya döndü.

Eskişehir Demirspor-Karasuspor

İki takım da bakıldığında inişli çıkışlı grafikler cizen takımlar bu müsabakada ilk golü Karasu spor 33 dakikada penaltıdan Özgürle bularak deplasmanda 1-0 öne geçti.Bu fazla sürmedi dakika 35 de Yekta Eskişehir Demirsporun beraberlik golünü attı.ilk yarı 1-1 sona erdi ikinci yarı karşılıklı ataklar sonucunda maçın son saniyelerinde Eskişehir Demirspor golcüsü Ömer Ankaragille bir gol bularak 2-1 öne geçip çok önemli üç puan aldı.

Kütahya Dumlupınar Ünv-Serdivanspor

Kütahya takımı son haftalarda iyi bir çıkış yakalayan takımlardan Serdivan spor ise üst sıraları zorlayan ekiplerden maçın başında 7 dakikada Burakla Deplasmanda 1-0 öne geçti Serdivanspor 37.dakikada Özgürle 2-0 yaptı ilk yarının sonlarında Kütahya takım bir gol bularak devre 2-1 Serdivan spor lehine bitti.İkinci yarı dakika 72 de Serdivanspor Burakla bir gol daha bularak müsabakayı 3-1 kazandı.

Haber:M.YILDIRIM