Türkiye Futbol Federasyonu Amatör Kulüplere sağlık malzemesi gönderildi.
Gönderilen sağlık malzemeleri düzce amatör spor kulüpleri federasyonunda düzenlenen programla kulüplere dağıtıldı.
ASKF Genel başkanı Erdoğan Bıyık malzeme dağıtımı sırasında yaptığı açıklamada Bu sene ilk defa Amatör Süper Kulüplerine TFF Sağlık malzemesi desteği yapmıştır.
Gelen malzemeler kulüplerin bir yıllık ihtiyacını karşılamaz ancak yinede bir hayli malzeme geldi Bizde bunu yaklaşık 50 kulübümüze böldük, poşetledik. Her kulübümüze eşit seviyede dağıtmak üzere kulüplerimize bunları tesilim edeceğiz.
Ayrıca sahası olan kulüpler için ağlarımız, korner direklerimiz, saha çizilmesi için boyalarımızı, bütün malzememizi aldık. Şu anda altyapı malezemesi anlamında bir problemimiz yok. Ayrıca soyunma odaları olan klüplrer içinde sağlık çantası yardımıda yaptık daha önce. Elimizde biraz daha var. Bunuda nasip olursa yeri merkezi olmayan kulüplerimize de vereceğiz. Önceki senelerde gelen malzemeninde dağıtımı da çok fazla gerçekleşmemiş. Yani insalar ağ alabilmek için federasyondan bi dünya takla atmışlar. Biz elimizde ki bütün malzemeyi sezon başında dağıtıyoruz ki kulüpler önlerini görsünler, malzemiz bu desinler ona göre de yarın federasyondan Bir şey alabilirmiyiz alamazmıyız adamımız vardı yoktu mukayesesine girmesinler diye. TFF'ye ve katılan herkese teşekkür ediyorum.” dedi.