Düzce Belediyesi tarafından mayıs ayı içerisinde düzenlenecek etkinliklerle ilgili bir basın toplantısı düzenleyen Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, Mayıs ayının dolu dolu geçeceğini ve 7 ayrı dalda etkinlik düzenleneceğini ifade etti. Başkan Bayram, mayıs ayı içerisinde daha aktif bir dönem geçirmek istediklerini ve her güne bir etkinlik koyduklarını belirtti.

“Mayıs ayı içerisinde hemen her güne bir etkinlik koyduk. Bu kapsamda çocuk şenliği, sokak basketbolu, Gölyaka Beyaz Baston görmeyenler derneği, komşular günü. Bu komşular günü bir tek Düzce Belediyesi’nde düzenleniyor. Yağlı pehlivan güreşleri, planetaryum gösterisi düzenleyeceğiz. Mayıs ayı boyunca etkinlik yapmadığımız gün kalmayacak.”

Başkan Bayram’ın konuşmasının ardından sokak futbolunun kuraları çekildi. Sokak baketbolu etkinliğine katılan Özel Öncütürk Koleji A grubunda Atatürk Lisesi, Endüstri Meslek Lisesi ve Ticaret Lisesi ile eşleşti. Kızlar da ise yine A Grubunda Fatih İlköğretim Okulu, Atatürk Lisesi ve Gençlik spor ile eşleşti.

Haber; R. BAL