Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş mikrofonlarımıza Düzce şehir stadında bu yaz yapılacak olan çalışmalardan ve Düzcesporun geleceği ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Takımın finallerde mutlaka desteklenmesini gerektiğini söyleyen Keleş “Hem ekonomik açıdan hem moral açısından hemde bir takım konularda hakkının yenmemesi için takımı mutlaka desteklememiz gerekiyor” dedi.

Düzcespora en büyük desteği Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım’ın verdiğini söyleyen Keleş “Bizlerde destek veriyoruz. Ama onun verdiği destek hepimizden daha fazla. Aziz Yıldırım uluslararası üne sahip. Düzceyi bilmesi Düzce ile akrabalık bağı olması Düzcespor adına çok önemli” dedi. Ancak herşeyi ondan istememek gerektiğini ve ne isteyeceklerini bilmeleri gerektiğini söyleyen Keleş, “ O desteği ucuzlatmamalıyız. Finallere gittiğimizde Düzcespora göz kulak olacağına söz verdi” dedi.

Mehmet Keleş, Düzce şehir stadında bu yaz çalışmalara başlanacağını, açık tribünün hem güçlendirilip hemde kapalı hale getireceklerini, kale arkasında seyirci oturması için tribünler temin edeceklerini, Tribünlerin altındaki yerleri farklı fonksiyonlarda kullanmak üzere yeniden elden geçireceklerini ve burda ASKF’ye bir yer temin edeceklerini söyledi.