Düzce Nurettin Zafer stadında oynanan Düzce Modern Eğitimcilerspor Beyörenspor arasındaki müsabaka 1-1 bitti. Puanların paylaşılmasıyla son haftalarda puan kayıpları yaşayan Düzce Modern Eğitimcilerspor puan dağıtmaya devam etti. Müsabakaya Düzce Modern Eğitimcilerspor iyi başladı iki kanattan getirdiği toplarda rakip kalede tehlikeli oldu. İlk yarıda güzel bir gol atan Düzce Modern Eğitimcilerspor devreyi 1-0 önde tamamladı.

İkinci yarıda Beyörenspor oyuna baskılı başladı. Modern Eğitimcilerspor önde olmanın verdiği avantajla savunma yaptığı anda kalesinde golü görünce durum 1-1 oldu. maç karşılıklı gollerle 1-1 sona erdi.



Haber Merkezimize açıklamalarda bulunan Düzce Moder Eğitimcilerspor Genel kaptanı Adnan Akat, çok iyi oynamadıklarını, oyuncuların kendilerine iyi bakmadığı maçlarda gördüklerini söyledi.

Akat önceki maçlarda daha çok mücadele ettiklerini belirterek “Son maçlarda bu mücadeleyi görmedik. Buna bir çare bulmak gerekir. Hakemlerinde daha dikkatli olması faydalı olacaktır. Maçlarda kimsenin canı yanmasın” dedi.

Haber:M.YILDIRIM