12-15 Kasım 2015 tarihleri arasında Antalya’da yapılan Avrupa Muay Thai Kupasında Düzce İl Hakem Kurulu Başkanı Uluslararası ve Profesyonel Muay Thai Hakemi Ömer Sert, Düzce Muay Thai İl Antrenörü İbrahim Keleş ve Büyükler A.Divisyon 81 kilogramda Düzce İli Muay Thai takım kaptanı Mücahit Nacak ülkemizi ve ilimizi başarıyla temsil ettiler.
Büyükler A. Divisyon 81 kilogramda Düzce ili Muaythai takım kaptanı Mücahit Nacak birbirinden sert rakipleriyle mücadele etti ve üçüncü olarak kürsüye çıkma başarısını gösterdi. 

                Turnuvaya başarılı sporcular yetiştirdiği ve Muay Thai sporunun toplum tarafından tanınmasına ve Düzce ilinde yapmış olduğu başarılı organizasyonlar göz önüne alınarak Avrupa Muay Thai Kupasına  Milli Takım Antrenörü olarak Türkiye Muay Thai Federasyonu Milli Takım Teknik Kurulu tarafından davet edilen Muay Thai Antrenörü İbrahim KELEŞ,  “bu turnuvaya başta Rusya, Fransa, Çek Cumhuriyeti,  Yunanistan, Belçika, Türkmenistan ve Ermenistan gibi Muay Thai’da söz sahibi ülkeler katıldı. Turnuvaya katılmamızda payı büyük olan Düzce Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Murat Caymaz’a  maddi  ve manevi desteklerinden dolayı sonsuz teşekkürlerimizi sunarız. Ayrıca Muay Thai sporunun ilimizde gelişmesi için sonsuz desteklerini bizden esirgemeyen diğer illere de örnek olarak gösterilen Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Sayın Feyzullah Dereci’ye de katkı ve desteklerinden dolayı sonsuz şükranlarımızı sunarız.” dedi.