Pazartesi akşamı (8 Ocak) Sportmence Programında konuşan İbrahim Nazlı, Düzcespor’un 2016-2017 futbol sezonunda TFF tarafından haksızlığa uğradığını ve 2017-2018 futbol sezonunda da TFF tarafından tekrar haksızlığa uğradığını belirtti.

Nazlı, “Üç yıl önce Manisa Büyükşehir Belediyespor kulübünden Tahir Kurt transferinde oyuncu sözleşmesini tek taraflı fes etmiştir. Düzcespor kulübü oyuncunun bütün evraklarını TFF’ye teslim ederek TFF de oyuncunun lisansını Düzcespor kulübüne vererek oyuncunun Düzcespor formasını giymesinde bir sakınca görmemiştir.” Dedi.

Düzcespor’un haksızlığa uğradığını ifade eten Nazlı, Düzcespor’un sahipsiz kalmaması gerektiğini söyledi.

“Ama ne hikmetse Manisa Büyükşehir Belediyespor kulübü daha sonra Tahir Kurt’un tek taraflı sözleşmesinin yanlış olduğunu söyleyerek oyuncu TFF ye şikayet ettiği TFF de Tahir Kurt’a 58 bin TL para cezası ile 6 ay men cezası verdiğini açıklarken Düzcespor kulübüne 2 yıl transfer yasağı verdiğini bildirdi. Bunun üzerine Düzcespor kulübü ise bunu tahkim kuruluna taşıdığını Perşembe günü yapılacak tahkim kurulunun toplantısında bu kararın açıklanacağını bu karar açıklanmadan bakanımızın ve vekillerimizin TFF'ye söylerek Düzcespor’un haksızlığa uğradığını belirtmeleri gerekir dedi. İbrahim Nazlı Düzcespor sahipsiz kalmamalı derken transfer yasağının devam etmesi Düzcespor’un çöküşüdür.”