2015-2016 sezonunda U19,U17,U16,U15,U14 kategorilerinde Akademi liginde oynayacak olan Düzcespor çalışmalarına bugün Nurettin Zafer stadında saat 17 00 de başladı
Düzcespor akademi ligi Çalışmalarını Teknik sorumlular Şamil Demirtaş,Kenan Şereflioğlu,Erol Tolga,Murat Şhabe eşliğinde yapacak.Çalışmalar hakkında genel bilgi veren U14 ve U 15 Teknik sorumlusu Murat Şhabe haber merkezimize yaptığı açıklamalarda yıllardır Düzcesporun alt yapısının iyi durumda olmadığını ama bu yeni oluşumla Akedemi ligine gireceklerini söyledi. Şhabe 5 kategoride Akedemi liglerine gireceklerini ve her katagoriyi bir teknik adamın çalıştıracağını ifade etti.Teknik sorumlu Murat Şhabe Düzce'nin bütün takımlarından oyuncu baktıklarını belirterek alacakları bu oyuncularla deplasmanlı Akademi liginin oyunculara büyük tecrübe kazandıracağını ifade etti.
ŞhabeDüzcede çok yetenekli oyuncular olduğunu ama bunlara zaman gerektiğini dile getirerek 3-4 yıl içinde bu zamanı bizlere tanırlarsa ileride Düzcespor formasını giyecek bir çok Düzceli, oyuncu çıkarabiliriz dedi.
Teknik sorumlu Murat Şhabe "Düzce takımlarının istediğimiz oyuncuları da zorluk çıkarmadan Düzcespor alt yapısına vermelerini istiyoruz" dedi.