Nu-Door Düzce Gençlikspor Basketbol Antrenörü Behçet Üner, oyuncu transferiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Üner, transfer etmeyi düşündükleri Çağlar Karabulut' un kendilerine teklif getirdiğini ve Akçakoca Poyrazspor' un gereken vecibelerini yerine getirmediğini, parasını alamadığı ve Nu-Dorr Düzce Gençlikspor ' da oynamak istediğini ifade ettiğini söyledi.

Kendilerinin Akçakoca Poyrazspor' un elindeki oyuncuya teklif götürmediklerini, ne yöneticilerinin ne de kendisinin kimsenin elindeki oyuncuyu ayartacak karakterde olmadığını vurgulayan Behçet Üner , '' Hele ki komşumuz Akçakocaspor' a karşı böyle bir şey hiç bir zaman düşünmeyiz'' dedi.

Üner ayrıca Karabulut ile para konusuna varıncaya kadar her türlü konuda anlaştıklarını hatta dün sabah idmanlara geleceğini söyledi. Daha sonra Çağlar Karabulut' un kulübünden istediği parayı alabilmek için kendi antrenörünü aradığını Nu-Dorr Düzce Gençlikspor' un ismini kullanıp anlaştığını söyleyen Üner, Takımında parayı vereceklerine dair söz verildiğini belirtti. Bunun üzerine Çağlar Karabulut kendilerine gelmekten vazgeçtiğini söyleyen Üner, Ercan Bey' in kendisiyle anlaşma yapıldıktan sonra basına haber verildiğini ve geçen olaylardan haberdar olmadığını ifade etti.