2. ligde geçen yıl iyi bir performans sergileyerek Düzceli basketbol severlere heyecanlı dakikalar yaşatan Gençlikspor basketbol takımı bu yıl sahipsiz kalmıştı. Takım ligden çekildi çekilecek derken OSB'de faaliyette bulunan Nu-door firmasının ana sponsor olmak istemesiyle yeniden kendine geldi. Bugün de ana sporsorluk talebinde bulunan Nu-door firması yöneticisi Mustafa Cem Karamemiş'le ana sponsor olmak için gerekli olan protokol takım yetkilileriyle birlikte imzalandı.

İmza töreni sırasında açıklamalarda bulunan firma yöneticisi Mustafa Cem, bu zamana kadar takıma sahip çıkılmadığını ifade ederek “ Avusturalya'da Türk futbol takımlarına da sponsor oluyoruz. Gönül isterdi ki bütün bütçeye sahip çıkalım. Takım için elimizden gelen bütün desteği vereceğiz. Türkiye'de her şey günü kurtarmaya yönelik yapılıyor. İleriye dönük düşünülmüyor. Biz istiyoruz ki takıma sahip çıkılsın. İleriye yönelik takımdan maddi bir beklentimiz yok. Diğer firmalarında bu duruma tepki vereceğini sanmıyorum. Aksi tepki vermektense destek olsunlar.” şeklinde konuştu.

Nu-door firmasının yaptığı desteğin takımı zor durumdan tam olarak kurtardığı anlamına gelmemesi gerektiğini vurgulayan Gençlikspor Basın Sözcüsü Ercan Çoşkun'da “ Nu-door bütçenin üçte birini karşılamaktadır. Özellikle sivil toplum örgütlerinin bu takıma sahip çıkması gerekiyor. Sponsorluk anlaşması yapmamız sorunların bittiği anlamına gelmiyor. Bütün Düzce'nin takıma sahip çıkması da bizim için çok önemli. Düzceyi ilerleyen yıllarda basketbol şehri yapmalıyız. Düzce'ye gelmek isteyen çok hoca var. Ama çok seçici davranıyoruz. Cuma günü saat 17.00'a kadar hoca sorunu tamamlanacak. Haftaya cumartesi gününe kadar da çekirdek kadroyu oluşturmayı düşünüyoruz. “ ifadelerini kullandı. Çoşkun, Nu-door'un sponsorluğunun söz konusu olmaması halinde belki de takımın ligden çekilmek zorunda kalacağını da sözlerine ekledi.