Türkiye Basketbol 2. Ligi B grubu'nda mücadele eden Nu- Door Düzce Gençlikspor'da haftalık olağan basın toplantısı yapıldı. Basın toplantısına Antrenör Behçet Üner, ve oyunculardan Hüseyin ve Yasin katıldı. Basın toplantısında lig ile ilgili değerlendirmeler yapah Behçet Üner ilk defa Yeşilyurt'u yendiklerini ve daha önce onlara karşı galibiyet alamadıklarını belirterek bizim için önemli bir galibiyetti dedi Maçı kazandıkları için kendisinin, oyuncuların ve idarecilerin çok mutlu olduğunu belirten Üner Bütün yöneticilerin maçta olduğunu ve kendilerine destek verdiklerini belirterek desteğin sürmesi gerektiğini söyledi.

Hafta sonunda Mülkiye ile karşı karşıya geleceklerini antalan Üner Mülkiye maçına iyi hazırlandıklarını ve maçı kazanarak yollarına devam edeceklerini belirtti. Kendisinin buna inandığını ve oyuncularına güvendiğini belirten Üner seyirci desteğini de istediklerini sözlerine ekleyerek Tüm Düzcelileri maça davet etti

Basın toplantısında konuşan Hüseyin ise her maça aynı ciddiyetle hazırlandıklarını rakip kim olursa olsun kazanmak için çıktıklarını söyledi. Yeşilyurt maçında iyi defans yaptıklarını ve kendi oyunlarını sergilediklerini belirterek galibiyete ulaştıklarını söyledi. Toplantıya katılan Yasin ise hakemlerin verdiği teknik faullerle ilgili soruya ise hakemlerin eleştirmenin kendilerine düşmediğini söyledi.