Nu-Door Düzce Gençlikspor İTÜ maçı öncesinde son toplantısını gerçekleştirdi. Toplantı da açıklamalarda bulunan Antrenör Behçet Üner, “ takım olarak elimizden geleni yapacağız. İnanıyoruz ki Düzce seyircisi de maçta bize destek verecektir. Harun Erdenay ve İbrahim Kutluay'ı Düzce seyircisi seyretmek isteyecektir. Eğer İTÜ maçını kazanırsak kendimize olan güvenimiz artacaktır.” dedi.

Takımda Soner haricinde sakat oyuncu olmadığını belirten Üner, salonda yapılan okul maçları ve etkinlikler nedeniyle idmanlarda sıkıntı yaşadıklarından da söz etti. Takımın, Rakip takımdaki ünlü oyuncuların isminden çekinmemesi gerektiğini söyleyen Üner, “ Bu korkuyu bırakmazsak maç aleyhimize sonuçlanır” ifadelerini kullandı.

Nu-Door oyuncusu Alpay ise, hakem hatalarına değinerek, Beykoz maçında yapılan hakem yanlışlarını hatırlattı. Bu hataların İTÜ maçında tekrarlanmamasını umut ettiklerini söyleyen Alpay, maçı kazanmak istediklerini vurguladı. Basın toplantısında yapılan açıklamalarda, maça gelecek olan seyircilerin coşkulu bir şekilde takımı desteklemesi , oyuncuların motivasyonuna katkıda bulunularak galibiyet sevincine ortak olunması istendi.