Nu-Door Düzce Gençlikspor'un haftalık toplantısında grubun güçlü ve lider durumdaki takımı Tofaş ile yapılacak olan maçı çok önemli olarak nitelendiren Üner, namalup ünvanlı rakiplerine ilk mağlubiyetlerini burda tattırmak istediklerini söyledi.

Tofaş'ın çok güçlü bir takım olduğuna değinen Üner, Hiçbir takımın yenilmez olmadığın belirtti. Üner, “ Bu maça kazanmak için çıkacağız. Alacağımız galibiyet Düzcelilere yeni yıl hediyesi olacak. Maça bütün Düzce halkını bekliyoruz. Bu maça oyuncularımız daha istekli ve daha mücadeleci olarak çıkacaklar. T ofaş'da çok tecrübeli oyuncular var. Gerektiğinde on-onbir kişi ile oynuyorlar, buda takımın diri kalmasını sağlıyor. Bu maçı kazanarak 2008 i bir galibiyetle kapatmak istiyoruz.” dedi. Nu-Door'da Barkın'ın sakatlığından söz eden Üner, Tofaş'a göre dar bir kadroya sahip olduklarını ifade etti.

Takım hakkında değerlendirmelerde bulunan Behçet Üner, yaptıkları hesaplamalara göre beşinci ya da altıncı sıradan play-off a girebileceklerini söyledi. Ancak ekstra galibiyetler alınması halinde dördüncü sıradan play-off a girmenin çok daha iyi olacağını belirten Üner, “hedefimiz her maçta galibiyet almak.” dedi. Maçın hafta içinde oynanmasının seyirci oranını etkileyeceğini de ifade eden Üner, maçın gerekli tanıtımının yapıldığını kaydetti. Basın toplantısına katılan Nu-Door Düzce Gençlik oyuncusu Gökhan Tofaş'ın güçlü bir rakip olduğunu, ancak ellerinden gelenin en iyisini yaparak maçı kazanmak istediklerini söyledi. Özkan ise grupta takım olarak en çok antrenmanı Nu-Door'un yaptığını ve oyuncuların kendilerini maça vermeleri gerektiğini belirterek, yollarına galibiyetlerle devam edeceklerini söyledi.