Düzcespor Teknik Direktörü Taner Öcal geçtiğimiz Perşembe akşamı Öncü TV’de yayınlanan Sportmence programına katılarak önemli açıklamalarda bulundu. Düzcespor’un yarın (16 Eylül) karşılaşacağı Bergama Belediyespor’u iki kez izlediğini belirten Öcal, rakiplerinin iyi bir takım olduğunu söyledi.

“Karşılığını maçta göreceğiz”
Düzcespor Teknik Direktörü Öcal, hafta içinde çok iyi çalıştıklarını ve rakibe karşı nasıl bir kadro ile sahaya çıkılması noktasında denemeler yaptıklarını belirterek, “Bunun da karşılığını maçta göreceğiz.” dedi.
Bergama Belediyespor maçına en iyi kadro ile çıkacaklarını vurgulayan Teknik Direktör Taner Öcal, “Kendi evimizdeki maçı kazanacağız.” şeklinde konuştu. Öcal, konuşmasına şöyle devam etti: “Bergama Belediyespor iyi bir takım. Değerli hocaları var. Onlara saygı duyuyorum. Ben ve oyuncularım bu müsabakada iyi bir futbol ile üç puan alacağız.” dedi.

“Maç saatine kadar tedavisi sürecek”
Sakat ve cezalı oyuncunun olmadığını söyleyen Düzcespor Teknik Direktörü Taner Öcal, “Ama son idmanda İsmail adale sakalığı yaşadı. Maç saatine kadar tedavisi sürecek.” diye konuştu. Bergama Belediyespor maçına farklı bir kadro ile çıkacaklarını kaydeden Öcal, “24 oyuncum var, maçlara tek tek bakacak olursak bütün oyuncularımı maçına göre kullanacağım.” dedi.

Taraftarlara çağrı
Öcal son olarak taraftarlardan kendilerini 90 dakika desteklemelerini isterken “Üç ihtimalli bir müsabaka ama biz maçı kazanacağız. İnişli-çıkışlı müsabakalar olacak, bizim yanımızda olsunlar.” dedi.