Türkiye genelinde gerçekleşen Off Road turnuvasının 2. Ayağı Gölyaka’da yapılacak. Geçtiğimiz ay Karabük’te gerçekleşen turnuvada iyi derece elde eden Düzceli Off Road pilotları tüm Düzcelileri destek için Gölyaka’ya davet etti.
Düzce otomobil sporları il temsilcisi ve Off Road kulübü başkanı Zafer Altınışık, Düzce’de daha önce böyle bir turnuva düzenlenmediğini belirterek, tanıtım için önemli olduğunu söyledi.
Altınışık, “Batı Karadeniz turnuvası düzenleniyor, ilk ayağı Karabük’teydi geçtiğimiz ay yapıldı. Düzce’den katılan pilotlarla iyi derecelerle döndük, 2.si Gölyaka’da yapılacak, yaklaşık 3 bin kişi gelecek. Turnuva çok ses getirdi, başlangıcı ve şuan ki durumuyla, insanlar güzel şeyler bekliyor bizden. Elimizden geldiğince olaya daha çok özen gösteriyoruz, Düzce’de daha önce böyle bir turnuva düzenlenmemişti. Düzce’den yarışan araç sayısı 4 olacak, toplamda 40 araba sınır. İstanbul, Trabzon, Sivas, Rize, Ankara, Adapazarı yakın iller ve İzmir’den gelecek olanlar var. Düzce’nin tanıtımı için elimizden geldiğince bu işe özen gösteriyoruz. Geldiklerinde doğasını, yeşili insanlar Düzce’yi çok seviyor geldikten sonra buda bizi çok sevindiriyor. Düzce halkını Pazar günü saat 10:00’da bizlere destek amaçlı orada görmek isteriz.” Dedi.

Haber: S. YANAR