Haftanın olayı oldu

Düzce ikinci amatörde oynanan müsabakalarda sona yaklaşırken heyecan son noktaya geldi. Haftayı Kirazlıspor Kutlu Köyü Gençlikspor maçında yaşananlar haftaya damgayı vururken yaşananların sporseverler tarafından kınandı. Düzce ikinci amatör A grubunda Tavak Çimenspor ligin son sırasındaki Hasanağa Köyüspor’u yenerken zorlanmadı. Müsabakayı 4-1 kazanan Tavak Çimenspor puanını 16 yaptı. Kuyudüzü Düzce 1907 takımını yenerek üç puanı üç gol ile almayı başardı.

Liderliği Beçispor’dan devraldı

Müsabakada iyi oynayan Kuyudüzüspor taraftarlardan tam not aldı. Dikmelispor Çamköyspor’a adeta acımadı ve 11-0 yendi. Dikmelispor son haftalarda aldığı sonuçlarla rakiplerini bir bir geçmeyi başarırken liderliği Beçispor’dan almayı başardı.

Dikmeli’ye bir galibiyet yetecek

Dikmelispor son 7 haftada 7 galibiyet alarak 21 puan topladı. Başarılı bir grafik çizen Dikmelispor 1.amatöre çıkmak adına bir galibiyet yetecek. Bu grupta Dikmelispor 9 maçta 22 puan alarak lider durumda Beçispor 8 maçta 21 puan alarak ikinci sıraya düştü. Tavak Çimenspor 9 maçta 16 puan ile üçüncü sırada haftayı kapadı. Kuyudüzüspor 8 maçta 11 puan ile dördüncü Çamköyspor 9 maçta 9 puan ile beşinci sırada bulunuyor. Asspor 9 maçta 3 puan, Hasanağa Köyüspor son sırada yer alıyor. B grubunda Kurtsuyuspor son haftalarda çıkış gösterdi. Lider Özbalatlıspor karşısında aldığı 1 puan ile bunu ispatlarken Akçakoca temsilcisi Özbalatlıspor’da düşüş sürüyor. Gölyaka Temsilcisi Hacıyakup doludizgin yoluna devam ediyor. Son haftalarda aldığı seri galibiyetler kendisini üçüncü sıraya çıkardı. Son maçta Doğanlıspor’u 5-3 yenen Hacıyakup ilk ikiye girmek için iddiasını devam ettirdi.

Olaylı maçla ilgili karar açıklandı

Kirazlıspor Kutlu Köyü Gençlikspor’u 80.dakikaya kadar 2-1 öndeyken çıkan olaylar neticesinde maç tatil edilmişti. Düzce İl tertip komitesi müsabakayı 3-0 Kirazlıspor galibiyetiyle bitmesini onayladı. B grubunda Özbalatlıspor 8 maçta 20 puan ile lider… Kirazlıspor 9 maçta 20 puan ve averajla ikinci, Hacıyakupspor 8 maçta 16 puan ile üçüncü, Kutlu Köyü Gençlikspor 9 maçta 8 puan dördüncü, Kurtsuyu 9 maçta 8 puan ile beşinci, Doğanlıspor 9 maçta 4 puan altıncı, Çamlıspor ise son sırada yer alıyor.

C grubu ölümlü grubu olarak gösteriliyor. Son haftada Hamidiyespor’un Düzce Gençlerbirliği takımına 1-0 yenilmesi, Düzce Gençlerbirliği’ne takımına yaradı. İki takımında çok iyi mücadele ederken Hamidiyespor özellikle ilk yarıda çok iyi oynadı. Düzce Gençlerbirliği ise yaptığı mücadeleden tam not alırken oyun disiplininden kopmadı. Kabalakspor Akçakoca deplasmanında aldığı galibiyet ile ikinci sıraya çıkarken ligdeki iddiasını devam ettirdi. Düzce İdmanyuırduspor zorlanmasına karşın Düzce 1907’yi 1-0 yendi. Düzce 1907 takımı son dakikalarda 3 net pozisyonu kaçırdı. C grubu bakıldığında ilk beş takım ilk iki iddiasını devam ettirdi. Ligin sonuna kadar bu yarışın devam edecek. Son hafta ilk ikinin belli olacağı tahmin ediliyor. C grubunda Hamidiyespor 9 maçta 17 puan lider durumda bulunurken Kabalakspor 9 maçta ikinci sırada yer aldı.  Düzce Modern Eğitimciler 8 maçta 16 puanla üçüncü, Düzce İdmanyurduspor 9 maçta 14 puan ile dördüncü, Düzce Gençlerbirliği 8 maçta 12 puan beşinci, Beyörenspor ise 8 maçta 8 puanla altıncı, Düzce 1907 ise son sırada yer alıyor.

Haber:M.YILDIRIM