Amatör Süper Ligin 12. Haftasında derbi niteliği taşıyan Düzcespor Beyköy Belediyespor karşılaşması 18 Temmuz stadında oynandı. Olaylı ve gergin geçen maçın sonunda Düzcespor tek golle üç puanın sahibi oldu.

Maça her iki takımda kontrollü başladı. İlk dakikalarda takımların karşılıklı atakları gol getirmezken, ilk yarının son dakikalarında, Beyköy Belediyespordan Murat Esen, Düzcesporlu Tayfun’a faul yapınca futbolcular arasında gergin anlar yaşandı. Futbolcular arasında yaşanan gerginlik tribünlere de yansıdı.

Teknik Direktörlerinin araya girmesi ile olayın yatışmasının ardından maça devam edildi. 45+1 de Berkan’nın attığı golle Düzcespor skoru 1-0 yaptı ve ilk devre bu skorla bitti.

İkinci yarıda Düzcespor farkı açmak için,Beyköy Belediyespor ise gol atabilmek için mücadele etti. Maçın son dakikasında iki takımdan da gol sesi çıkmayınca maç Düzcesporun 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Maç sonunda bir açıklama yapan Beyköy Belediyespor Teknik Direktörü Tuğrul Duru, iyi top oynadıklarını,ikinci takım olarak Düzcesporun arkasında gitmeye devam edeceklerini söyledi.

Düzcespor Teknik Sorumlusu Zafer Göncüler ise maçı yöneten hakemi tebrik ederek, maçı çok iyi yönettiğini ve gergin anlar yaşandığında ortalığa iyi sahip olduğunu söyledi. Derbiye yakışan bir maç oynandığını söyleyen Göncüler, “ Futbolcularıma bu maçı eleme maçı olarak görmelerini istedim. Eksiklerimiz var ve daha güçlü bir kadro oluşturmamız lazım” dedi.