B Gençler Türkiye Futbol Şampiyonasında  İstanbul Bakırköyspor  ile Türkiye Kömür İşletmelerispor takımları finale yükselme maçında karşılaştı. Türkiye Kömür İşletmelerispor takımının 3-0 kazandığı maçta gergin anlar yaşandı.

Karşılaşmaya Türkiye Kömür İşletmelerispor hızlı başladı. 21.dakikada Yılmazcan orta sahadan tek başına sürdüğü topu ağlarla buluşturarak takımını 1-0 öne geçirdi. Ardından Oğuz sahneye çıktı ve 38.dakikada takımını 2-0 öne geçirdi ve ilk yarı Türkiye Kömür İşletmelerispor soyunma odasına bu skorla girdi.

İkinci yarıda her iki takımda maça gergin başladı. Türkiye Kömür İşletmelerispor’dan Veysel 79.dakikada takımını 3-0 öne geçirdi ve bu golden sonra maçta gergin anlar yaşandı. Bakırköyspor oyuncuları hakem Bilal Yılmaz’a  itiraz etti. Hakem ve oyuncular arasında yaşanan gerginliğe taraftarlarda katılınca Polis olaya müdahale etti.

Taraftar ve oyuncuların sinirleri yatışmayınca maç iptal edildi ve hakemler polis eşliğinde sahadan ayrıldı. Karşılaşma Türkiye Kömür İşletmelerispor’un 3-0 üstünlüğü ile sona erdi.