Düzcespor’un Kayseri’de zafere ulaştığı karşılaşmada, maçı izlemeye gelen Çarşamba Belediyespor taraftarları taşkınlık çıkardılar. Maçtan önce kendi aralarında kavga eden taraftarlar, maçın ardından Düzcespor otobüsünü taşladılar. Karşılaşmayı, 300 civarında Çarşamba Belediyespor taraftarı, 150 civarında da Düzcespor taraftarı izledi.

 

Çarşamba Belediyespor taraftarlarının  taşkınlıkları daha hakem düdüğünü çalmadan başladı. Kendi aralarında kavga eden iki Çarşamba taraftarının yaralandığı öğrenilirken, karşılaşmayı izleyen taraftarların büyük bölümünün alkollü olduğu dikkatlerden kaçmadı.

 

Karşılaşma boyunca iki takımın taraftarları da kendi ekiplerini desteklerken, Orhan’ın golü ile ortalık karıştı. Sahadaki oyuncular bir sevinç yumağı oluştururken, tribündeki Düzcespor taraftarları buyük bir coşku yaşadı.

 

Bu dakikanın ardından Çarşamba Belediyespor taraftarları ile Düzcespor taraftarları arasında gergin anlar yaşandı. Maçın sona ermesi ile birlikte Çarşamba seyircisi yan kapıdan güvenlik güçleri nezaretinde sahadan çıkarılarak otobüslerine bindirildi. Taraftarlar otobüslerine giderken gördükleri Düzcespor otobüsünü taşlayarak hasar almasına neden oldular. Düzcespor otobüsünün stop lambalarının kırıldığı tespit edildi.

 

Maçın ardından da Düzcesporlu oyuncuların sevinç gösterileri ve taraftarın coşkusu devam etti. Soyunma odasında da sevinç yumağı oluşturan ve birbirlerinden ayrılamayan Düzcesporlu oyuncular, üçüncü lig yemini ederken, destek sürdüğü sürece kimsenin sırtlarını yere getiremeyeceğini ifade ettiler.