Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne müdürlerin biri gidiyor biri geliyor. Geçen hafta Ali Özdemir mi Ömer Faruk Şiran mı derken, Ali Özdemir Düzce’ye gelmiş ve göreve başlamıştı. Özdemir bir haftalık görevi sırasında Ankara’ya giderek stadyum ve açık tribün için genel müdürlükte görüşmeler yapmıştı. Ancak o günlerde Özdemir’in Ankara’ya tayinini Düzce’den kendi memleketi Bartın’a aldırmak için girişimlerde bulunduğu söylentileri de yayılmıştı.

Yaşanan bu karmaşa ile ilgili olarak o günlerde açıklama yapan Düzce Milletvekili Osman Çakır, bu iki isimden asıl atananın Ömer Faruk Şiran olduğunu söylemişti. Ancak bu açıklamadan birkaç gün sonra göreve başlayan Ali Özdemir, bir haftalık müdürlük görevinin ardından bugün Düzce’den ayrıldı. Yeni Müdür Ömer Faruk Şiran ise bugün itibariyle Gençlik ve Spor’un yeni il müdürü oldu.
Şiran’ın ilk olarak Gençlik Spor İl Müdürlüğü personeli ile toplantı yaptığı ve çalışmalar hakkında bilgiler aldığı öğrenildi. Göreve gelişi ile ilgili konuşan Gençlik Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şilan, bugün itibari ile göreve başladığını ve Düzce için hızlı bir çalışma içerisine gireceğini belirtti.

 Haber; H.İŞCAN