Dün akşam Öncü ekranlarında yayınlanan Sportmence programında, Düzcespor Başkan yardımcısı Nusret Özsoy, Beyköy Belediye Başkanı Osman Kılıç ve Düzcespor teknik sorumlusu Mustafa Yıldırım telefonla katıldığı programda spordaki son gelişmeler masaya yatırıldı.

Programa telefonla bağlantısı ile katılan Düzcespor teknik sorumlusu Mustafa Yıldırım, 2. Yarı il ilgili ilk etap çalışmalarını anlattı. Yıldırım, şıralık tesislerinde günde çift idman yaparak tamamladıklarını ve çalışmalardan memnun olduklarını dile getirdi. Yıldırım, 10 günlük Antalya kampı için yola çıktıklarını Antalya kampında çalışmalarına yoğun bir şekilde sürdürdüklerini ve günde 3-4 tane hazırlık maçı yapma girişimlerinin devam edeceğini de sözlerine ekledi.

Yıldırım, Antalya kampı sonrası maç haftasına girileceğini bu nedenle İkinci yarının ilk maçı ile ilgili çalışmaların Düzce’de tamamlayacaklarını belirtti. santrafor olarak transfer edilen adem ve orta saha için düşünülen Ufuk’un takımla birlikte çalışmalarına devam ettiğini söyleyen Yıldırım, yapılan bu nokta transferlerle takımın gücüne güç kattığını ve şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlediklerini ifade etti.

Yine telefon bağlantısı ile programa katılan Düzcespor Başkan yardımcısı Nusret Özsoy ise son transferleri anlattı. Özsoy, “ Teknik heyetin isteği üzerine 1 santrafor ve 1 orta sağ oyuncusu transfer ettik. Kadro daha da güçlendi. Sezon başında yönetim kurulu olarak koyduğumuz şampiyonluk hedefine ulaşmak için gereken neyse yapmaya devam edeceğiz. Bizim hedefimiz. Bu yolda herhangi bir sapma yoktur. Taraftarımız ligin ikinci yarısında daha güçlü bir Düzcespor izleyecekler.” Dedi.

Özsoy, ligin ikinci yarısında kadrolarında bulunan 2 futbolcuyu Beyköy Belediyespora verdiklerini söyledi. Özsoy ayrıca hafta içinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Antalya kampına giderek çalışmaları yakından takip edeceklerini kaydetti.

Programa telefon bağlantısı ile katılan bir başka konuk ise Beyköy Belediye Başkanı Osman Kılıç idi. Kılıç, ikinci yarı ile ilgili çalışmaların devam ettiğini 1 yabancı futbolcu ile ilgili pürüzlerin giderildiğini ve 2. Yarı takıma katılacağını söyledi.

Yeni transferlerle ilgili görüşmelerin devam ettiğini belirten Kılıç, “ hedefimiz ligi en kötü ihtimalle tamamlayarak playoff’a kalmak” dedi. Spor tesisi konusunda ciddi sıkıntıları olduğuna dikkat çeken Kılıç, “30 dönümlük bir araziye proje çalışmalarımız devam ediyor. Bu komplex bu dönem bitmezse bile biz başlatmayı düşünüyoruz. Bu tesisi Beyköy gençliğine ve Beyköy sporuna kazandırmak en büyük hedefimiz. ”şeklinde konuştu.

Aroma erkekler ikinci liginde mücadele eden Düzce Belediyesi Erkek Voleybol takımı Teknik direktörü Murat Uzgit ise hedeflerinin 1. Lige çıkmak olduğunu ve ilk yarı itibari ile hedefledikleri noktaya ulaştıklarını ifade etti.

Düzce’de voleybolla ilgili çok büyük bir potansiyel olduğunu söyleyen Uzgit, salon ve alt yapı yetersizliği nedeniyle gençlerin sorunlar yaşadığını belirtti. Uzgit, kalıcı konutlarda yapılacak yeni spor salonu ile voleybol için güzel bir alt yapının oluşacağını da sözlerine ekledi.

Bölgesel Erkekler Basketbol Liginde mücadele eden Düzce Belediyespor basketbol takım antrenörü Benan Özçelik, bölgesel ligde verdikleri mücadelenin sonunda playoff’a kalarak başarıyı yakalayıp Gençlikspor İle birlikte yaşanan basketbol heyacanın Düzce’de yeniden hayata geçirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Salon yetersizliğinden yakınan Özçelik, 18 temmuz spor salonunda bazı faaliyetler nedeniyle gerektiği kadar idman yapamamaktan yakındı. Özçelik, yeni spor salonunun biran önce gençliğin hizmetine sunulmasını beklediklerini söyledi.