Düzcespor’u üçüncü lige taşıyan tarihi galibiyetin yaşandığı dakikalarda, tüm Düzce öncü ekranlarına kilitlendi. Öncü Tv Spor koordinatörü Hasan Kaya, canlı telefon bağlantısında karşılaşmayı saniye saniye naklen anlattı.

 

    Tecrübeli spor adamı Hasan Kaya’nın iddialı anlatımıyla saniye saniye anlattığı maç, Öncü ekranlarının yanı sıra 100.2 Öncü FM’den de ortak yayında izlenirken, Öncü internet sitesi de dakika dakika gelişmeleri Düzcelilere aktardı. Maçın internetteki adresi olan Öncü İnternet’e gelen yorumlar anında güncellenerek taraftarların maçla ilgili duyguları da anında izleyicilere ulaştırıldı. Düzce’de işyerleri ve kahvehanelerde sadece Öncü Tv izlendi.

 

     Üç koldan izleyiciye ulaştırılan karşılaşma ile ilgili olarak Öncü Haber Merkezi’nin telefonları da susmak bilmedi. Erişim sıkıntısı yaşayan vatandaşlar sadece Düzce’den değil, İstanbul, Bursa, Kocaeli gibi illerden de arayarak maçın dakika ve skorunu öğrenmek istediler.

 

     Öncü Televizyonu’nun maç ile ilgili sürprizleri bununla da sınırlı kalmadı. Maçın son dakikalarında canlı yayında Anıtpark’a bağlanan Öncü, Düzcelilerin ilk coşku dakikalarını da saniye saniye ekrana getirdi. Düzcesporlu taraftarların trafik akışını aksatmaması için emniyet güçleri önlem alırken, taraftarlar sevinçlerini Anıtpark’tan tüm Düzce’ye ulaştırma imkanını bulmuş oldu.

 

     Maçın ardından Kayseri Atatürk Stadı’nda yaşanan coşkuyu da ekranlarına taşıyan Öncü, Spor Koordinatörü Hasan Kaya’nın yaptığı röportajlarla Düzce protokolünün ve Düzcespor oyuncu ve yöneticilerinin coşkusunu da ekranlara taşıdı.