Düzcespor Kırıkkale deplasmanında galibiyet arayacak.
Ligde geçen hafta maçların beraberlikle sona ermesi nedeni ile büyük bir değişiklik olmadı. Aynı şekilde sıralama devam ederken umutlar gerek play-off için gerek düşmemek için bu haftaya kaldı. Ligde yapılacak olan karşılaşmalar Pazar günü saat 14:30'da oynanacak. Kırıkkalespor geçen haftaki beraberliği ile altındaki takımlarla puan farkını korudu. Ancak kendisini dahada garantiye almak isteyen rakip takım temsilcimiz karşısında galip gelerek avantaj elde etmek istiyor.
Düzcespor ise Gölcükspor karşısında öne geçmesine rağmen bu üstünlüğünü koruyamadı. Rakibinin golüne engel olamayan Düzcespor 1-1'ik skor ile ayrıldı. Hafta da tek gollü berabere biten maçta Düzcespor büyük bir avantajı kaçırdı.
Yeni teknik heyetiyle hafta boyunca Kırıkkale maçının hazırlıklarını sürdüren kırmızı lacivertli temsilcimiz ligde kalmak adına seri galibiyetler yakalamak amacında. İç saha fobisinin yenemeyen ve sürekli puanlar kaybeden Ddüzcespor, deplasmanlarda daha iyi sonuçlar alıyor. Teknik Direktör Alattin Arslan “bu takım ligden düşmeyecek. Biraz destek ve morale ihtiyacımız var. Bir galibiyet aldığımızda devamını mutlaka getirecek gücümüz var ve Kırıkkale maçınında başlangıç olacağına inanıyorum” dedi.
Grupta diğer maçlara gelince;
Orhangazi-Beylerbeyi
Keçiörengücü-Kartal Belediye
Maltepe-Ankara Demirspor
Gölcükspor'un bu hata maçı yok.