Basketbol 2. liginde 10. hafta maçları oynanırken geçen hafta Akçakoca Poyrazspor'a 66-56 yenilen T.E Dağcılık, Fmv Işıkspor ile oynayacak. Genç Telekom, Ormanspor ile oynarken son dönemlerde aldığı galibiyetlerle çıkışını sürdüren Pamukkale Üniveristesi ,Eyüpspor ile oynayacak.

Manisa temsilcisi Vestel, Bursa basketbol ile karşılaşıyor. Aynı puana sahip iki takımdan Olin Gençlikspor ile Trabzonspor karşı karşıya gelirken, takımlardan birinin alacağı galibiyet ile sıralama değişecek.Geçen hafta Nu-Door Düzce Gençlikspor'a 81-63 yenilen Mülkiyepsor Pertevniyal ile yapacağı maçla ilk galibiyetini de almak istiyor.

Beykoz, Çanakkale Belediyespor ile oynarken, Yeşilyurt, İTÜ ile karşılaşacak. Uşak Belediyespor -Ankara Basketbol ile, B Grubu'nun lideri ve lig'de namağlup durumda olan Tofaş aynı puanla ikinci sırada olan Gelişim Koleji ile maç yapacak. Nu-Door Düzce Gençlikspor'da üst üste aldığı galibiyetlere devam ederek, bu hafta karşılaşacağı Genç Banvitliler takımını deplasmanda yenmek istiyor.