Bulut Kaya:11 müsabakada Düzcespor formasını giyen orta saha oyuncusu oynadığı oyun ile takdir kazanırken orta sahanın yükünü çekti.  Bulut Kaya orta sahanın pas bağlantısını gerçekleştirirken savunmadan aldığı topları oyunun organizesini gerçekleştirdi. Bulut Kaya oynadığı 11 maçta 3 sarı kart görüp rakip ağlara gol atamadı.

Ebu Sıddık Çelik: Düzcespor forması altında sezan başı sakatlıklarla uğraşırken 18 maçta görev aldı. Zaman zaman yedeklerden oyuna giren daha sonra ilk 11’de forma giyen Ebu Sıddık Çelik oynadığı maçlarda takıma direnç getirirken topu ileriye taşımayı bildi. Savaşcı kimliği ile hem savunmada hem de ileriye katkı yapan Ebu Sıddık Çelik ben bu takımda oynarım dedirtti. Ebu Sıddık Çelik 18 maçta bir golü bulunurken 9 kez ilk 11 de görev alıp 6 sarı kart gördü.

Yusuf Akyel: Düzcespor forması altında 10 kez maça çıkan tecrübeli oyuncu 9 kez ilk 11 de görev aldı. Rakip ağlara en fazla gol atan oyuncu olarak göze çarpan Yusuf Akyel toplam 7 gol atmayı başardı. Attığı firikler, penaltılar ve uzaktan attığı şutlar ile ön plana çıkan tecrübeli oyuncu Yusuf Akyel orta sahanın merkezinde ve forvet arkası oynamakta. Yusuf Akyel futbol tekniği ön plana çıkarken Düzcespor takımına en büyük katkı yapan oyuncu oldu.

Nevzat Bilen: Düzcespor forması altında 11 maça çıkarken rakip ağlara 5 gol kaydetti. Oynadığı maçlarda genellikle iyi performans sergilerken bazı maçlarda oyunda gözükmedi. Nevzat Bilen kolay pozisyonları kaçırırken zor pozisyonları gole çevirmeyi başardı Yusuf Akyel’den sonra Düzcespor’a en fazla katkı yapan oyuncular arasında ye aldı.

Metin Sevinç: Düzcespor forması altında 10 müsabakada görev alırken rakip ağlara 3 gol kaydetti. Sağ kenarda çabukluğu ve attığı çalımlarıyla dikkat çekerken son maçlarda performansı düşük görüldü. Metin Sevinç Düzcespor forması altında 4 sarı kar gördü.

Barış Bozdilki: 11  müsabakada yer alırken 8 müsabaka ilk 11 de oynayıp rakip ağlara 2 gol atmayı başardı. Barış Bozdilki yetenekli olmasına rağmen oynadığı maçlarda çok öne çıkmazken sakatlığının en büyük etkisi oldu.

Yücel Yıldırım:26 maçta görev yaparken 19 kez ilk 11 de görev aldı. İlk yarıda orta sahanın en iyilerinden gözükürken ikinci yarı kulübeden oyuna girip başarılı olmaya çalıştı. Yücel Yıldırım Düzcespor forması altında gol atamadı.

Çağrı Tekin, Necati Baş, Muhammet Yıldırım ise fazla forma şansı bulmadı.

Ömer Faruk Sezgin: Düzcespor forması altında 10 maça çıkarken 9 kez ilk 11 de forma giydi. İleri uçta en fazla koşan pres yapan rakip savunmayı dağıtan özelliklere sahip olurken rakip ağlara 3 gol kaydetti. Ömer Faruk Sezgin genç yaşına rağmen sırtı dönük oynayabilen bir oyuncu profili çizerken taraftarların sevgisi oldu.

Emrah Meteoğlu:  8 müsabakada yer alırken 1 kez ilk 11 de forma giydi. Tecrübeli oyuncu bir türlü istediği oyunu oynayamazken takıma geç gelmenin ve sakatlığının büyük rolü oldu. Oynadığın takımlarda çok gol atarken Düzcespor forması altında henüz golle tanışamadı Büyük ümitlerle alınan golcü oyuncu bir an önce toparlanması kendisi ve Düzcespor için büyük fayda olacak.