Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Lig 2 Grup'ta bulunan temsilcimiz Düzcespor, sezonun 33'üncü haftasında Osmaniyespor'a konuk oluyor.

Osmaniye 7 Ocak Stadyumu'nda, saat 15.30'da başlayan mücadele, Düzcespor'un son deplasman mücadelesi olma özelliği taşıyor.

Bu mücadele öncesinde 32 haftalık periyottan 12 galibiyet çıakrtan Düzcespor, aldığı 7 beraberlik ve 13 mağlubiyetler ligin 10'uncu sırasında bulunuyor.

Ev sahibi takım Osmaniyespor ise geride bıraktığımız haftalarda 10 galibiyet ve 11 beraberlik almayı başarırken, 11 mücadeleyi de puansız tamamladı.



Hakan Basık hakemliğinde gerçekleşen maçta Halit Karaabay ve Mustafa Tosun yan hakem olarak görev yapıyor.

İskender Eroğlu yönetiminde sahaya çıkan Düzcespor şu 11 ile mücadeleye başladı:

"Kalede Gökhan Siverek, Savunmada Erkan Çam, Alper Sabutay Bayülken, Muhammed Can, Yusuf Kaplan, Orta Sahada Mehmet Kuruoğlu, Mehmet Ersavaş, Tunahan Birinci Kanatlarda Muhammet Emir Yıldırım ve Talha Aydemir, forvette ise Atilla Aybars Garhan"



Basık ilk düdüğü çaldı ve mücadele başladı.

4'üncü dakikada Osmaniyesporlu futbolcu Onur Kızıltaş, takımını 1-0 öne geçirdi.

6'ıncı dakikada Osmaniyesporlu Alper Yener farkı ikiye çıkartan golü attı.

16'ıncı dakikada Düzcespor'dan karşılık geldi. Tunahan Birinci'nin attığı golle Düzcespor skoru 2-1'e getirdi ve farkı 1'e indirdi.

30'uncu dakikada Osmaniyesporlu Alper Yener bir kez daha sahne aldı ve skoru 3-1 yaptı

Mücadeleni ilk yarısı bu skorla tamamlandı.

63'üncü dakikada oyuna sonradan dahil olan Kadir Yazıcı attığı golle farkı yeniden 1'e indirdi. 

70'inci dakikada sahneye bir kez daha çıkan Alper Yener skoru 4-2 yapan golü attı. Alper bu golle Hat-Trick yapmış oldu.

90+2'de Osmaniyespor'dan Sergen Ekinci penaltıdan bulduğu golle skoru belirledi ve mücadele 5-2 Osmaniyespor'un galibiyeti ile sonuçlandı.