Bu sezon PTT 1.Lig’den Spor TOTO Süper Lige çıkan Osmanlıspor’da Kulüp Başkanı Sadık Dik Öncü Televizyonun her Pazartesi sevenleriyle buluşan ‘Sportmence’ programına telefonla katılarak Düzcespor hakkında önemli mesajlar verdi. Dik, “Düzcespor’a sürprizim” olacak dedi. Dik, “Osmanlıspor kulübünün Süper Ligde alacağı bir maçlık galibiyet primi olan 1 milyon 200 bin TL’nin  Düzcespor’un 3.Lig’de bir sezon boyunca kazanacağı paraya denk geliyor” dedi.

Osmanlıspor Kulüp Başkanı Sadık Dik Düzcespor’un şampiyon olmasından dolayı çok mutlu olduğunu fırsat bulduğunda maçları seyrettiğini söyledi. Düzcespor’un öncelikle tesis sorununu halletmesi gerektiğini söyleyen Dik, bu konuda kendi üzerine düşeni yapacağını birkaç proje yapılmasına da yardım edebileceğini belirtti.

Başkan Dik son olarak “Düzcespor’un tesis ve alt yapılara önem vermeli. Bunu bir an önce hayata geçme daha iyi olacaktır. Sezon başı Osmanlıspor kulübü olarak çeşitli takımlarla hazırlık maçı oynayacağız. Düzcespor’la Düzce’de hazırlık maçı oynayabiliriz. Ayrıca Düzcespor teknik ekip ve transferler için geç kalınıyor. Takımlar transferlere başladı. Düzcespor’un çok acele edip bu transferleri yapması gerekiyor.” Dedi.