Güzeldere'de düzenlenen futbol turnuvasına katılan spor yazarları Ahmet Çakır ve Vedat Okyar, bur yandan turnuvayı değerlendirirken, bir yandan da üçüncü lige çıkan Düzcespor'u değerlendirdiler.

Güzeldere'de düzenlenen futbol turnuvasına katılan yazarlardan Ahmet Çakır, aynı zamanda turnuvada futbolcu olarak maçlara da çıktı. Çakır, turnuvayla ilgili yaptığı açıklamada turnuvada hem spor yaptıklarını hem de eğlendiklerini ifade etti.

Çakır, Düzce'nin futboluna da değinerek bu çevrede kendini geliştirmiş iyi futbolcuların bulunduğunu ve Düzce'nin de içinde bulunduğu Batı Karadeniz Bölgesinin adeta bir futbolcu tarlası olduğunu belirtti. Düzce'nin yaşadığı olumsuz olaylar nedeniyle futbolcu olarakda henüz gelişemediğini söyleyen Çakır, ileride Düzce'den büyük futbolcular çıkacağına inandığını sözlerine ekledi.

Spor Yazarı Vedat Okyar, turnuvanın çok güzel bir ortamda geçtiğini ve Güzeldere' de düzenlenen bu etkinliğin gelenek haline gelmesini istediklerini söyledi.

Okyar, Düzcespor'un 3. lige yükselmesinin kendilerini de mutlu ettiğini ileride Düzcespor'u daha güzel yerlerde görmek istediklerini de belirterek Düzcespor'a önündeki zor dönemeçte başarılar diledi.